Főztem, sütöttem, varrtam, festettem:)


Üdvözöllek ! Próbálom ide összegyűjteni mindazt, amit kreáltam:), azzal a reménnyel, hogy másnak is megtetszik és kedvet kap hozzá, hogy elkészítse:)

2011. június 14., kedd

Varrtam ezt azt:)

Rég nem írtam bejegyzést. Egy kicsit összegyűlt minden. A legrosszabb, hogy újra begennyesedett Csanád mandulája, 4 napon keresztül lázas volt, de már túl vagyunk rajta.
Szomorú vagyok, mert azt hittem többet nem lesz neki ilyen.

    Készülünk a tengerre és gondoltam jó lenne egy olyan veddfelke , amit gyorsan ráadok és máris védve lesz a naptól a kis-legény. Ezt sikerült alkotnom:

Az ötletet innen hoztam : Charlie tunikái . 
A szabásmintát sajnos csak kifizetés után küldi el, így hát a megfigyelésre hagyatkoztam:)
A kalapot nem én varrtam, de varrtam egy másikat:Szabásminta nélkül csináltam, azért lett ilyen nagy karimája, de most már utólag nézve rájöttem, hogy jó is, mert nem süti a nap az arcát. Imádja Csanád, még a házban is hordja:)    Szülinapozni is voltunk két hete az egyik kedves barátnőm kislányánál, gondoltam, hogy valami nagyon egyedi ajándékot szeretnék neki adni, amúgy is szeretem az olyan ajándékot, amelyiket valaki saját-kezűleg készít el. Szerintem annál szebb nincs is.
Így hát egy rongybabára esett a választás:
Innen kaptam a segítséget: rongybaba készítése lépésről lépésre.


Annyit még el kell árulnom, hogy mindegyiket most csináltam először, van még amit javítani rajtuk:)  

3 megjegyzés:

  1. Hát te hihetetlenül ügyes vagy,le az összes kalapokkal!Na nem azzal,amit te varrtál,persze:)De jó nektek,máris nyaralni készültök!Szép nyarat kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mindenik és a kis tunika az nagyon ötletes...:) Ügyes...:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...